C. Dr. Nequi no.9, 1 Pis B,

Mon-Sat 11:30-13:30

+376 694 589

C. Dr. Nequi no.9, 1 Pis B,

Mon-Sat 11:30-13:30

+376 694 589

ITÀLIA

Luigi Righetti – Capitel de Roari Amarone 2015

Entre el 5% més important de tots els vins del meon (Vivino)

  • Catégories: vins de Corvina, Itàlia, Luigi Righetti, Vi negre, Vèneto
  • Pas / RegiMD: Itàlia / Vèneto
  • Astuce: Vi negre
  • Variétés: corvina
  • Millésime: 2015
  • Dolç practicat: sec
  • Corpo: de cos complet
  • Closura: suro
  • Quan beureu: beureu ara i durant els propers 5 anys

Notes de tast: Tot Amarone és el resultat d’assecar el raïm de 3 a 5 mesos abans polsant. Capitel de Roari és el primer amic de Righetti millor seleccià de raïm i amb un tractament delicat amb roure. Es tracta d’una Amarone ben equilibrada que encara presenta gran part de la fruita fosca sabors, terres i components carnosos que s’esperava d’aquest DOC. Aromes de negre cirera i pruneaux unides per aromes crues i terroses. Es mou al paladar molt bé amb una barreja de fruita seca i fosca amb una mica de carn en acabat. Élégant pera amb bona concentraci. No trobareu molts vins a aquest preu i qualitat.

Maridatges d’aliments : Bolonès, formatge, bon joc amb plats de vedella o corder.

Révisions de tercers : Amb un raig de raïm raonat i xocolata suau al nas, no n’hi confondre ha que Amarone espera. Sabors clàssics de moca, figues guisades i les pruneaux al forn passen per la boca vellutada. Un exemple notable d 'a lloat expressi. PuntuaciMD 92, Ultimate Wine Challenge, 2019.

acheter

https://whisky.ad/product/luigi-righetti-capitel-de-roari-amarone-2015/

Luigi Righetti – Amarone della Valpolicella Classico 2015

Entre el 5% més important de tots els vins del meon (Vivino)
-Catégories: Corvina, Itàlia, Luigi Righetti, Vi negre, vins del Vèneto.
-Pas / Regia: Itàlia / Vèneto
-Tipus: Vi negre
-Varietat: corvina
-Vintage: 2015
-Dolç percebut: sec
-Cos: de cos sencer
-Tancament: suro
-Quan beure: beure ara i durant els propers 4 anys
Nota de tast: de color vermell rubo, amb cos, un nas molt complex que destaca la fruita seca, la cirera negra, les espècies dolces i un toc d’an. Aquest vi presenta sabors extremadament rics, amb un final llarg i suau i postgust. Ben equilibrat, amb bona acidesa, roure dolç i alcool.
El resultat d’assecar el raïm durant 3-5 mesos abans de la premsada. El que queda és un vi de fruita altament extret que presenta un 15% d’alc.
Maridatges: filet, formatge i pâtes
Puntuac: 88 (cercador agregat de vi)

Luigi Righetti – SOL Rosso Veneto

Entre el 5% més important de tots els vins del meon (Vivino)

-Celler: Luigi Righetti
-Raisins: Shiraz / Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot, Corvina, Rondinella
-Regio: Vèneto
-Estils régionales: vermell d’Itàlia del nord
-Aparellament d’aliments: vedella, pâtes, xai, caça (cérvol, ver)
Descripci del producte
Couleur: vermell granat. Ram: aromes complets, intensos, de fruita fosca i cirera.
Sabor: ric i geners amb un color profund. Sabors intensos, amb aroma a fruita, vainilla i fusta. Combina bé amb carns vermelles i segones carreres.
Espectador de vins
Salut ha una gran quantitat d’espècies i sucs negres de pruna i cirera, que es troben en un marc fresc i de cos mitjà i ofereixen accents de moca, regalèsia negra i herba seca que mantenen el final fums. Corvina, amb Merlot, Shiraz i altres. Beu ara nageoires al 2018. 5.000 caixes fêtes. Puntuac: 88, Alison Napjus, 2015

Luigi Righetti – Campolieti Valpolicella 2017

-Catégories: Corvina, Itàlia, Vi negre, Luigi Righetti, Vèneto, Vins
-Pas / Regia: Itàlia / Vèneto
-Tipus: Vi negre
-Varietat: corvina
-Vintage: 2017
-Dolç percebut: sec
-Cos: de cos mitjà
-Tancament: suro
-Quan es pot beure: beure ara i durant els pr’xims 3 anys
Nota de tast: té agradables aromes de maduixa, cirera i pruna amb notes de cuir, fulles de tardor i espècies asiàtiques. En boca és vibrant, afruitat i lleugerament tànnic. Campolieti significa "camps feliços" i fa referència a les vinyes a partir des quals es cullen els raïms. El vi és una barreja tradicional des varietats de raïm Corvina, Rondinella i Molinara que ha tingut una segona fermentacià en la premsada del raïm Amarone (procés anomenat "ripasso").
Maridatges d’aliments: carn vermella rostida o guisada També amb pâtes, risotto, calamars, bolets bolets bolets bolets bolets bolets bolets bolets bolets bolets bolets bolets bolets bolets.
Puntuac: 86 (cercador agregat de vi)

Luigi Righetti – Sognum Cabernet Sauvignon 2017

-Catégories: Cabernet Sauvignon, Itàlia, Luigi Righetti, Vi negre, Vèneto, Vins
– Pas / RegiMD: Itàlia / Vèneto
-Tipus: Vi negre
-Varietat: Cabernet Sauvignon
-Vintage: 2016
-Dolor practicada: sec
Cos: Mitjà / Corporat
-Closura: suro
-Quan beure: beure ara i durant els propers 4 anys
Nota de tast: Amarone de la regi, Sognum està elaborat amb céréales semi secs, que concentrén els sabors de fruites i aporten riquesa per donar-li un perfil de sabor més robuste. Setze mesos en bâtes de roure donen més complexitat suavitzant la boca, i també donen un bon accent de vainilla i espècies. Aquest és un cabernet molt saboràs!
Maridatges: maridatge amb salses de pasta de carn – bolonyès – guisats a base de tomàquet, costelles de vedella a la brasa

Luigi Righetti – Valpolicella Classico 2018

-Catégories: Corvina, Itàlia, Vi negre, Luigi Righetti, Vèneto, Vins
-Pas / Regia: Itàlia / Vèneto
-Tipus: Vi negre
-Varietat: Corvina
-Vintage: 2018
-Dolor practicada: sec
-Cos: lleuger / mitjà
– Tancament: suro
-Quan beure: beure ara i durant els pr’xims 2 anys
Nota de tast: Valpolicella és el vi de pasta i pasta per excel-lència, cultivat a la regià del Vèneto a Itàlia, al nord de Vérone. Vi aromàtic amb cireres i un toc d’ametlla. De cos més lleuger i predominantment afruitat, presenta una concentracià de fruites inusualment bona per Valpolicella, amb uns bonics sabors a fruites de cirera, morats i un toc de pebre blanc.
Maridatges de menjar: pizzes, plats de pâtes amb salses de verdures, guisat de peix i carns blanques, aix com prosciutto i formatge.

Luigi Righetti – Campo Tordi Corvina 2017

-Catégories: Corvina, Itàlia, Vi negre, Luigi Righetti, Vèneto, Vins
-Pas / Regia: Itàlia / Vèneto
-Tipus: Vi negre
-Varietat: Corvina
-Vintage: 2017
-Dolor practicada: Extra sec
– Cos: lleuger / de cos mitjà
-Closura: suro
-Com beure: beure ara i durant els propers 18 mesos
DescripciMD: format par 100% corvina, la varietat primària en vins com Valpolicella Classico i Amarone della Valpolicella. El resultat és una expressiô més fresca i fruitera del raïm de Corvina. Busqueu notes de fruita vermella brillant amb una fina ametlla amarga al final. Tanins lleugers, acidesa equilibrada.

Luigi Righetti Bianco de Custoza 2018

-Celler: Luigi Righetti
-Raïms: Trebbiano, Garganega, Tocai Friulano
-Regio: Vèneto
-Estils régionales: Nord d’Itàlia Blanca
Maridatge d’aliments: pâtes, marisc, formatge madur i dur, peix magre, carn curada

Ruffino Greppone Mazzi, Brunello de Montalcino DOCG

95 points : passionné de vin 2018

-Raïm: 100% Sangiovese
-Couleur: Rubô vermell amb tonalitats de granat.
-Arôme: aromes intensos de prunes madures, cassis i cirera maraschino amb notes d’encens, cacau, tabac dolç i pebre negre picant.
-Perfil de tast: El boca és caporal amb una estructura élégant i complexa. -Els tanins son persistent i son pronunciats, perâ s’n rics i suaus. Molt ben equilibrat amb fruita vermella, xocolata i tabac dolç al final llarg.
-Maridatges d’aliments: El Greppone Mazzi Brunello di Montalcino és un vi ric i amb un sabor intens que sol’licita plats rics i abundants, com ara un xai de corder, un pit d’ànec marinat amb bolets de portobello a la brasa o el cinghiale (ragu senglar) sobre la pasta. També és un complement perfecte per a formatges com pecorino toscano i taleggio.

 

Ruffino Modus Toscana IGT

93 points: James Suckling, août 2017
-Raïm: 34% Sangiovese, 33% Cabernet S, 33% Merlot
-Couleur: vermell rub.
-Arôme: al nas intensa i intrigant, aromes inicials de fruites vermelles i negres madures, com cireres, pruneaux i petites baies negres, t’piques de Sangiovese, es complementen amb notes d’espècies, tabac dolç i notes balsàmiques raffinades.
-Perfil degustador: amb cos moderne i d’estil s’per toscà moderne, aquest vi és ric amb tanins sedosos i sabors de fruita de mora madura i cacau. Sabors vibrants de fruita fresca del Sangiovese, el Cabernet Sauvignon i el Merlot es teixen juntament amb la seva finor, aportant un caràcter distintiu propi.
Maridatges alimentaris: el Modus és meravellàs per si sol, o serveix-los amb plats agosarats com l’ànec amb olives i pancetta, manicotis farcits de vedella amb salsa bolonyesa i formatges envellits com taleggio, pecorino i gouda.

Ruffino Riserva Ducale Chianti Classico Riserva DOCG

92Points: The Tasting Panel, septembre 2017

-Raïm: 80% Sangiovese, Cabernet Sauvignon i Merlot
-Couleur: vermell intens rub.
-Arôme: Aquest vi complexe es caracteritza par notes de cirera i violeta amb delicades notes de tabac, pebre blanc i un toc de s’lx.
-Perfil de degustaciMD: Riserva Ducale Chianti Classico Riserva està ben equilibrat al boca, amb tanins vellutats, acidesa ferma i un final persistant de roman. La seva estructura li permérà envellir entre dos i cinc anys, si no més.
-Maridatges de menjar: Gaudeix d’aquesta joia toscana atemporal amb preferits italians com el prosciutto i altres antipasti, el risotto de bolets, la pasta bolognesa i el cacciatore de pollastre. O bé, amaniu-lo amb carns senzilles a la brasa i verdures rostides per a un plat clàssic de la Toscana.

Ruffino Fiasco Chianti Superiore DOCG

-Raim: 70% Sangiovese, 30% Merlot i Cabernet Sauvignon
-Arôme: Bouquet intens i caracter’stic, amb matisos afruitats de prunes fresques i cireres negres, que es combinen amb agradables aromes de pebre negre i espècies.
-Perfil degustador: intens i ben estructurat, el vi forma uns tanins agosarats que es fonen perfectament amb la fruita. Final durador amb notes de cirera i prunes fresques.
-Aparells alimentaris: el Chianti Superiore "a fiasco" és un vi versàtil que combina bé amb plats tradicionals toscans, especialment carn i formatges madurs.

Ruffino Chianti DOCG

-Raim: 70% Sangiovese, 30% Canaiolo, Colorino i altres varietats vermelles
-Couleur: vermell rub.
-Arôme: el Ruffino Chianti DOCG és un vi fàcil i fàcil de consumir, que presenta predominantment aromàtiques fruites i florals, amb notes d’espècies i avellanes.
-Perfil de degustaciMD: En boca, Chianti DOCG és suau amb un cos mitjà i bon equilibri, que presenta uns caracter’stiques afruitades agradablement.
-Aparells alimentaris: combina aquest Chianti DOCG amb una gran varietat de plats tradicionals italians com raviolis, pizza margherita i carpaccio de vedella. Serà senzill perfecte. La seva brillantor i acidesa també el converteixen en un gran acompanyant per a favorits internacionals com la clàssica hamburguesa.

Ruffino Chianti Biologique, DOCG

 

Torgaio Ruffino, Toscana IGT

 

Ruffino Lumina Pinot Grigio, Delle Venezie IGT

 

Ruffino Orvieto Classico, DOCG

91Points: Le panneau de dégustation

 

 

Ruffino Rosatello

 

 

França

Merlot H2B

-Vin Charantais
-DescripciMD: El vi és élégant i afruitat, amb bonics aromes de fruits vermelles com la cirera o la mâra, cosa que el fa seds a la boca.
-Recette (s): ànec lacat, colom rostit, rostit

 

 

Sauvignon H2B

-Vin Charantais
-DescripciMD: Vi blanc sec amb un ram molt pronunciat. Amb atenci a les notes de c’ltrics fos. Una longitud notable en boca.
-Recette (s): Guacamole, Musclos amb crema, marinières
 

Rosé H2B

-Vin Charantais
-Grapa: Cabernet Sauvignon, Merlot
-DescripciMD: El nostre rosat és un vi sec i molt fruit, que recorda els dolços àcids. És lleuger i fàcil de beure. Neix d’una barreja de raïm Merlot i Cabernet Sauvignon, presenta una gran frescor. Té un couleur salmô fonds.
-Recette (s): Gaspacho, Sushis, Bacallà amb aoli, Paella
 
Top
×