C. Dr. Nequi no.9, 1 Pis B,

Mon-Sat 10:30-13:00

+376 694 589

C. Dr. Nequi no.9, 1 Pis B,

Mon-Sat 10:30-13:00

+376 694 589

Què són els amargs?

Els amargs no es consumeixen per si sols com a beguda autònoma, sinó que s’utilitzen com a agents aromatitzants en còctels i begudes combinades. Són líquids aromàtics altament concentrats que s’infusionen amb una varietat d’herbes, espècies, arrels i altres ingredients botànics. Els amargs s’utilitzen en petites quantitats per afegir complexitat, profunditat i equilibri als còctels, donant un perfil de sabor específic i millorant l’experiència del gust general. Poden tenir una varietat de sabors, d’amarg a dolç i tot el que hi ha entremig, i sovint s’utilitzen per complementar i millorar els sabors d’altres ingredients en un còctel. Alguns tipus d’amarg coneguts inclouen:

  1. Bitters d’Angostura: potser el tipus d’amarg més famós i utilitzat, els amargs d’Angostura es van originar a Veneçuela i són coneguts pel seu sabor distintiu, que inclou notes d’espècies, cítrics i un fort element amarg. Són un ingredient clau en molts còctels clàssics com el Old Fashioned i el Manhattan.
  2. Bitters de taronja: aquests amargs estan impregnats de pell de taronja i altres botànics, proporcionant un sabor cítric i lleugerament amarg. Sovint s’utilitzen en còctels que requereixen un toc d’essència de taronja.
  3. Amargs aromàtics: aquesta categoria inclou els amargs que s’utilitzen generalment per afegir profunditat i complexitat als còctels. Poden variar molt en sabor, incorporant una barreja d’espècies i herbes.
  4. Bitters d’herbes: Aquests amargs emfatitzen els sabors de diverses herbes i es poden utilitzar per afegir un element terrós i herbaci als còctels.
  5. Bitters de fruites: aquests amargs s’infusionen amb l’essència de fruites específiques, afegint un sabor afruitat i, de vegades, lleugerament àcid als còctels.

És important tenir en compte que els amargs tenen un sabor força fort, per la qual cosa s’acostumen a utilitzar en ratlles o gotes, segons la recepta. Tenen un paper fonamental en el món de la mixologia, permetent als barmans i als entusiastes dels còctels elaborar begudes amb una àmplia gamma de sabors i aromes.

Top