C. Dr. Nequi no.9, 1 Pis B,

Mon-Sat 10:30-13:00

+376 694 589

C. Dr. Nequi no.9, 1 Pis B,

Mon-Sat 10:30-13:00

+376 694 589

MACKMYRA WHISKY

GLEN KIRK WHISKY

JULES GAUTRET COGNAC

RARE WHISKY OWNERSHIP PROGRAM

INVEST, STORE & SELL

VIRTUALLY TAXFREE

WHISKY rar i col·leccionable

El whisky ha sorgit com l’oportunitat d’inversió de luxe definitiva, superant altres actius com ara cotxes, rellotges i béns arrels. Durant l’última dècada, els single malts rars han experimentat un notable augment de quatre vegades en valor, superant el creixement dels cotxes (164%), el vi (137%) i els rellotges (108%).

Amb una taxa de creixement impressionant del 428 per cent en els darrers deu anys, el whisky rar ha demostrat ser la inversió de luxe amb més rendiment. Si esteu pensant en aventurar-vos a la recollida de whisky, hi ha uns quants factors essencials a tenir en compte abans de decidir-vos a vendre: ampolla o bóta, pressupost, període de temps i apetit al risc. És crucial sospesar les vostres opcions i determinar si preferiu emmagatzemar, beure o embotellar la vostra inversió en whisky. El mercat del whisky s’ha expandit per satisfer la demanda creixent a mesura que el whisky guanya popularitat i es converteix en la beguda preferida per a diverses ocasions. Segons el proveïdor de dades comercials Statista, els ingressos globals del whisky han experimentat un creixement significatiu, arribant als 86.700 milions de dòlars el 2019, respecte dels 78.300 milions de dòlars el 2012. Durant la guerra entre Rússia i Ucraïna, es preveu que la indústria continuï la seva trajectòria a l’alça, amb ingressos que s’espera que arribin als 105.700 milions de dòlars EUA el 2025. La ubiqüitat cultural del whisky i el potencial de rendiments substancials el converteixen en una oportunitat d’inversió atractiva. Tant si sou un entusiasta del whisky com si sou un inversor que busca diversificació, el món dels whiskies rars és molt prometedor per a aquells que vulguin emprendre aquest viatge.

Els begudes alcohòliques de col·lecció s’estenen més enllà dels whiskis rars, amb els conyacs i els roms que destaquen com a opcions molt buscades. La seva conveniència prové de factors com ara la raresa, la producció específica de la regió, la durada de l’envelliment i l’artesania meticulosa. Els factors que influeixen en l’augment del preu dels conyacs i roms col·leccionables inclouen la reputació de la marca, l’edat, la raresa, la qualitat i l’estat de l’ampolla. Els begudes alcohòliques més antigues i més rares solen tenir preus més alts, amb atributs com l’alcohol per volum (ABV) i el tipus d’embotellament que hi juguen un paper. Els col·leccionistes prefereixen ampolles ben conservades amb etiquetes, segells i embalatges intactes. En els últims anys, els roms rars han guanyat un valor significatiu com a actius alternatius, impulsats pels seus estils diversos, mètodes de producció únics, importància històrica i cultural i disponibilitat limitada. Tendències com l’augment dels còctels de rom, els festivals de rom i l’apreciació creixent pel patrimoni del rom han contribuït a aquest creixement.

ALTRES ESPERITS rars i col·leccionables

Els begudes alcohòliques de col·lecció s’estenen més enllà dels whiskis rars, amb els conyacs i els roms que destaquen com a opcions molt buscades. La seva conveniència prové de factors com ara la raresa, la producció específica de la regió, la durada de l’envelliment i l’artesania meticulosa. Els factors que influeixen en l’augment del preu dels conyacs i roms col·leccionables inclouen la reputació de la marca, l’edat, la raresa, la qualitat i l’estat de l’ampolla. Els begudes alcohòliques més antigues i més rares solen tenir preus més alts, amb atributs com l’alcohol per volum (ABV) i el tipus d’embotellament que hi juguen un paper. Els col·leccionistes prefereixen ampolles ben conservades amb etiquetes, segells i embalatges intactes. En els últims anys (Forbes), els roms rars han guanyat un valor significatiu com a actius alternatius, impulsats pels seus estils diversos, mètodes de producció únics, importància històrica i cultural i disponibilitat limitada. Tendències com l’augment dels còctels de rom, els festivals de rom i l’apreciació creixent pel patrimoni del rom han contribuït a aquest creixement. Tant els conyacs com els roms han experimentat un creixement substancial del valor, especialment per a les ampolles rares i antigues de marques i regions prestigioses. La taxa d’augment varia en funció de les condicions del mercat, l’oferta, la demanda i les preferències dels consumidors, però les estimacions suggereixen augments anuals al voltant del 10% al 20% per als conyacs rars i del 15% al 25% per als roms rars.

Tingueu en compte que aquesta informació pretén proporcionar dades fetes basades en el rendiment passat i no s’ha d’interpretar com un consell d’inversió.

PMF:
  • Preus competitius: a Andorra, les begudes alcohòliques estan pràcticament lliures d’impostos, la qual cosa ens permet oferir alguns dels millors preus del món.
  • Fàcil accessibilitat: només cal que visiteu la nostra botiga i compreu la vostra ampolla sense cap impostos.
  • Emmagatzematge segur: oferim un entorn segur i respectuós amb els impostos per emmagatzemar la vostra inversió mentre aprecia el seu valor. Andorra compta amb una de les taxes de criminalitat més baixes del món, garantint la seguretat del teu whisky.
  • Disponibilitat i abastament: tot i que disposem de nombrosos whiskys de luxe i rars, és possible que no en tinguem tots. Si no trobeu el que busqueu, us el podem trobar. Si us plau, ompliu el formulari de contacte d’aprovisionament per a aquest propòsit.

Fine Spirits has established itself as an exceptional item for collectors, surpassing the returns of gold. These bottles are regarded as top-tier collectibles, showcasing some of the most extraordinary and hard-to-find whiskies in existence, ranging from rare Macallan to delightful LittleMill. With immense demand from both novice investors and passionate collectors, it is evident that these whiskies are only accessible for as long as they remain in stock.

Estem orgullosos d’oferir una selecció de marques rares, com Macallan, Littlemill, Port Ellen, Bunnahabhain, Tomatin, Balmenach, Tomintoul, Glencadam, Glen Scotia i Loch Lomond. Aquests estimats whiskies es troben entre les opcions excepcionals disponibles al nostre inventari.

Top