C. Dr. Nequi no.9, 1 Pis B,

Mon-Sat 10:30-13:00

+376 694 589

C. Dr. Nequi no.9, 1 Pis B,

Mon-Sat 10:30-13:00

+376 694 589

Glen Scotia

Glen Scotia: A Tapestry of Whisky Heritage

Enclavada al cor de Campbeltown, la destil·leria de whisky escocès Glen Scotia compta amb una història captivadora i un whisky de malta única que agrada a tothom. Amb un passat il·lustre i un present captivador, s’erigeix com una pedra angular de l’excel·lència del whisky. Malgrat la seva mida modesta, Glen Scotia brilla com una figura destacada a Campbeltown, un centre històric de whisky de renom mundial. Les arrels de la destil·leria es remunten a la dècada de 1830, i bona part de la seva arquitectura original, inclosa la tunera de puré, la sala de conservació i el magatzem d’emmagatzematge, roman intacte. Aquest compromís amb el patrimoni i la història es teixeix en cada gota del seu whisky guardonat. Al llarg del tumultuós segle XX, els destil·ladors de whisky de Campbeltown van suportar reptes, però el llegat de Glen Scotia va perseverar, un testimoni de la tradició perdurable.

Un cop d’ull a la destil·leria Glen Scotia

La destil·leria Glen Scotia a Campbeltown és més que un refugi de whisky; és un lloc on la història cobra vida. La destil·leria conserva amb orgull les seves característiques i equipaments originals, oferint un teló de fons únic tant per a excursions de treball com per a whisky. Amb una cura meticulosa, la destil·leria manté els seus edificis històrics i el seu antic procés d’elaboració de whisky. Seguint els passos dels seus fundadors, la destil·leria s’adhereix als mètodes tradicionals per elaborar el famós whisky Campbeltown. Aquest whisky té arrels marítimes, una barreja d’acabats en bóta i una simfonia de sabors que evoquen una sensació d’unitat. Més enllà del whisky, Glen Scotia també és una llar per a la natura, amb abelles residents que elaboren mel deliciosa en dos ruscos del pati.

Un llegat del domini del whisky

Glen Scotia produeix dos estils de whisky diferents: torba i no torba. Mentre el procés ha evolucionat, l’essència es manté. L’ordi maltejat de l’est d’Escòcia és el centre del procés de lots petits, millorant el caràcter distint del seu whisky escocès de malta. A través de passos acurats al Mash Tun, Washbacks i Spirits Still, l’essència del whisky es perfecciona, culminant en bótes amb un toc únic de Campbeltown. Aquest procés contribueix als aclamats single malts Glen Scotia a nivell mundial.

Estrelles emergents de Campbeltown

Glen Scotia és un far del ressorgiment de Campbeltown. Els seus whiskies viatgen per tot el món, tot conservant l’estil clàssic de Campbeltown Malt Whisky. Reconeixements com la destil·leria de whisky escocesa de l’any i les victòries en concursos prestigiosos subratllen l’artesania i la dedicació a la qualitat de la destil·leria. El renaixement de l’herència productora de whisky de Campbeltown és un testimoni de l’esperit perdurable d’aquesta comunitat. A mesura que les tècniques ancestrals es combinen amb la innovació, el llegat de Glen Scotia continua brillant, abraçant un renaixement que es fa ressò a través de cada cop.

Un homenatge a l’artesania

Un glop de whisky de malta Glen Scotia encarna segles d’artesania, transmesa per generacions de mestres destil·ladors. Aquests whiskys, que representen l’estil Campbeltown, presenten sabors complexos que els diferencien. Cada ampolla captura l’essència del temps, destil·lada i envellida a la perfecció. Des de malts envellits fins a jocs de regal exquisits, explora la diversa col·lecció i experimenta l’essència de la rica història i el domini de Glen Scotia.

Top