C. Dr. Nequi no.9, 1 Pis B,

Mon-Sat 10:30-13:00

+376 694 589

C. Dr. Nequi no.9, 1 Pis B,

Mon-Sat 10:30-13:00

+376 694 589

LOCH LOMOND DISTILLERY

Un passat històric:
Els orígens de l’antiga destil·leria de Loch Lomond es remunten a 1814, agraciant les ribes nord del llac Lomond, prop de Tarbet, o Tarbat, com es coneixia. Lamentablement, els registres històrics d’aquella època són escassos, deixant la data de tancament d’aquesta destil·leria primitiva velada per la incertesa. El 1965, un grup associat a la destil·leria Littlemill, situada a unes poques milles de la carretera a Bowling, es va embarcar en una nova empresa, donant lloc a la contemporània destil·leria Loch Lomond. Aquest establiment vindria a encarnar l’essència de l’artesania del whisky.

Matrimoni de patrimoni i progrés:
La destil·leria Loch Lomond ret homenatge a tradicions mil·lenàries alhora que adopta la innovació moderna per elaborar licors extraordinaris.

Alambics de malt d’olla distintius:
La destil·leria compta amb distintius alambins de malta caracteritzats pels seus colls cilíndrics únics i safates de destil·lació especialitzades. Aquest disseny innovador optimitza la interacció amb els vapors d’alcohol de refrigeració, millorant significativament l’eficiència del procés. El resultat: alcohol amb un potencial ABV de fins al 90%, un augment notable respecte al típic 70%. Aquest enfocament no convencional captura una gran varietat de “notes de sabor” amb diferents graus d’alcohol, una gesta que poques vegades s’aconsegueix amb els alambics convencionals.

Cooperativa in situ:
El compromís amb la qualitat inquebrantable s’exemplifica amb la cooperació in situ de la destil·leria. Amb un equip de tonelers qualificats, les reparacions meticuloses del barril i la carbonització s’executen amb estàndards exigents, garantint que cada bóta nodreixi l’esperit de Loch Lomond a la perfecció.

Salvaguarda de l’artesania:
Respectant l’artesania tradicional de la cooperació, la destil·leria Loch Lomond porta amb orgull la torxa i transmet l’experiència a les generacions successives. Els aprenentatges de quatre anys proporcionen als tonelers en aparició les habilitats necessàries per preservar el llegat de la tollera. Cada any, uns 10.000 barrils es sotmeten a reparacions substancials i un nombre equivalent es torna a carbonitzar per rejovenir la fusta abans de donar la benvinguda al nou whisky.

Promocionant la innovació:
Si bé el patrimoni és una pedra angular, la innovació troba una llar acollidora. Loch Lomond Distillery va ser un dels primers adoptants de la màquina de re-char, un testimoni de la seva obertura a idees noves que eleven l’artesania del whisky.

Destil·leria Loch Lomond avui:
Des dels seus orígens humils fins a la seva eminència contemporània, el viatge de la destil·leria Loch Lomond forma part integral del seu caràcter. Els entusiastes estan convidats a participar del llegat que prospera: una fusió d’art atemporal i innovació atrevida.

Top