C. Dr. Nequi no.9, 1 Pis B,

Mon-Sat 10:30-13:00

+376 694 589

C. Dr. Nequi no.9, 1 Pis B,

Mon-Sat 10:30-13:00

+376 694 589

Sazerac

Un llegat que abasta gairebé 400 anys: passat, present i més enllà

Amb una història enriquida per gairebé quatre segles, el nostre viatge encapsula un tapís de narracions notables, i la nostra trajectòria està preparada per a un futur encara més radiant. Des dels inicis, la nostra evolució ha estat guiada per pedres fonamentals: un vigor emprenedor innat, una aspiració a prosperar i una resiliència inquebrantable. Els nostres orígens estan profundament arrelats al regne Cognac de França, que posteriorment va obrir el camí per a l’aparició de cafeteries i bars a Nova Orleans, l’icònic còctel Sazerac, i finalment va culminar amb la formació de l’estimada entitat que ara coneixem com el Sazerac. Companyia. L’entusiasme pels nostres propers capítols és palpable, a mesura que ens embarquem en el nostre paper com a empresa global de begudes espirituoses principal compromesa a presentar les millors libació del món als nostres valuosos mecenes. Al mateix temps, ens dediquem a fomentar un entorn de treball excepcional per al nostre equip i a mostrar una preocupació sincera per les comunitats de les quals formem part integral.

1630 a 1800 – Regió de Cognac de França: els nostres orígens francesos

La nostra saga comença a la regió de Cognac a l’oest de França, on el nom de la família Sazerac ha despertat admiració i reverència en el món dels esperits. L’homònim Sazerac de Forge et Fils va ser l’esperit original emprat en la creació del còctel Sazerac i, posteriorment, es va convertir en sinònim de la distingida cafeteria Sazerac.

1800 a 1850 – Nova Orleans: Sazerac arriba al Big Easy

El llegat de Sazerac s’estén a Nova Orleans, on Sazerac De Forge Et Fils Cognac va trobar una llar i es va convertir ràpidament en un favorit local, donant lloc a diverses interpretacions de la Casa Sazerac. Situats al cor de la històrica Nova Orleans, aquests establiments, juntament amb els seus il·lustres propietaris i mecenes, van tenir un paper fonamental en la configuració del paisatge de licors a l’engròs que finalment es convertiria en la pròspera Sazerac Company.

1900 a 1950 – Nova Orleans: la prohibició agita les coses

L’alba del segle XX va inaugurar l’era de creixement i expansió, a mesura que la Companyia Sazerac va navegar pel paisatge dinàmic de la indústria dels begudes espirituoses. Aquest període va veure el llançament de TAAKA Vodka, un entrant pioner al mercat nord-americà, que es va convertir en una de les nostres marques més triomfals.

2000 a avui – Global: Sazerac Comes Full Circle

A mesura que ens endinsàvem al segle XXI, la Companyia Sazerac es va embarcar en una trajectòria que va tancar el cercle, reconnectant amb les seves arrels alhora que s’embarcava en nous horitzons. Empreses com la compra de la destil·leria A. Smith Bowman, la introducció del whisky de sègol Sazerac que recorda el seu homòleg de la dècada de 1880 i l’adquisició de marques i instal·lacions estimades van consolidar el nostre estatus com a potència global. A través del seu viatge ric i divers, l’empresa Sazerac continua sent un testimoni de la resiliència, la innovació i un llegat que abasta generacions. A mesura que ens embarcam en nous horitzons, portem endavant la torxa encesa fa gairebé 400 anys, guiats per un compromís inquebrantable amb l’excel·lència, la comunitat i la recerca d’esperits excepcionals. El futur brilla més que mai mentre teixim el següent capítol de la nostra narrativa perdurable.

Top