C. Dr. Nequi no.9, 1 Pis B,

Mon-Sat 10:30-13:00

+376 694 589

C. Dr. Nequi no.9, 1 Pis B,

Mon-Sat 10:30-13:00

+376 694 589

ITALIa

Luigi Righetti – Capitel de Roari Amarone 2015

Entre el 5% més importante de tots els vins del món (Vivino)

  • Categorías: vins de Corvina, Itália, Luigi Righetti, Vi negre, V'neto
  • País / Regió: Itália / Vóneto
  • Tipus: Vi negre
  • Varietat: corvina
  • Vendimia: 2015
  • Doso practicat: sec
  • Corpo: de cos complet
  • Closura: suro
  • Quan beureu: beureu ara i durant els propers 5 anys

Notas de tast: Tot Amarone és el resultat d'assecar el ra'm de 3 a 5 mesos abans polsant. Capitel de Roari és el primer amic de Righetti millor selecció de ra'm i amb un tractament delicat amb roure. Es tracta d'una Amarone ben equi que encara presenta gran parte de la fruita fosca sabors, terres i components carnosos que s'esperava d'aquest DOC. Aromes de negre cirera i poda unides per aromes crues i terroses. Es mou al paladar molt bé amb una barreja de fruita seca i fosca amb una mica de carn en acabat. Elegante perá amb bona concentració. No trobareu molts vins a aquest preu i qualitat.

Maridatges d'aliments : Bolonés, formatge, bon joc amb plats de vedella o corder.

Revisiones de los tercers : Amb un raig de ra'm raonat i xocolata suau al nas, no n'hi ha confondre que Amarone espera. Sabors cl'ssics de moca, figues guisades i les prunes al forn passen per la boca vellutada. Un ejemplo notable d 'a lloat expressió. Puntuació 92, Ultimate Wine Challenge, 2019.

Comprar

https://whisky.ad/product/luigi-righetti-capitel-de-roari-amarone-2015/

Luigi Righetti – Amarone della Valpolicella Classico 2015

Entre el 5% més importante de tots els vins del món (Vivino)
-Categorías: Corvina, Itália, Luigi Righetti, Vi negre, vins del V'neto.
-País / Regió: Itália / Vóneto
-Tipus: Vi negre
-Varietat: corvina
-Vintage: 2015
-Dolá percebut: sec
-Cos: de co sencer
-Tancament: suro
-Quan beure: beure ara i durant els propers 4 anys
Nota de tast: de color vermell rubí, amb cos, un nas molt complex que destaca la fruita seca, la cirera negra, les esp-cies dolces i un toc d'anís. Aquest vi presenta sabors extremadament rics, amb un final llarg i suau i postgust. Ben equilibrat, amb bona acidesa, roure dolá i alcohol.
El resultat d'assecar el ra'm durant 3-5 mesos abans de la premsada. El que queda és un vi de fruita altament extret que presenta un 15% d'alc.
Maridatges: filet, formatge i pasta
Puntuació: 88 (cercador agregat de vi)

Luigi Righetti – SOL Rosso Veneto

Entre el 5% més importante de tots els vins del món (Vivino)

-Celler: Luigi Righetti
-Uvas: Shiraz / Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot, Corvina, Rondinella
-Regió: Vóneto
-Estils regionales: vermell d'Itália del nord
-Aparellament d'aliments: vedella, pasta, xai, caa (cérvol, verí)
Descripción del producte
Color: marbeat vermell. Ram: aromes complets, intensos, de fruita fosca i cirera.
Sabor: ric i generós amb un color profund. Sabors intensos, amb aroma a fruita, vainilla i fusta. Combina bé amb carns vermelles i segones carreres.
Espectador de vins
Hi ha una gran quantitat d'esp-cies i sucs negres de pruna i cirera, que es troben en un marc fresc i de cos mitjá i ofereixen accents de moca, regalsia negra i herba que seca mantenen el último fumós. Corvina, amb Merlot, Shiraz i altres. Beu ara fins al 2018. 5.000 festetes de caixes. Puntuació: 88, Alison Napjus, 2015

Luigi Righetti – Campolieti Valpolicella 2017

-Categorías: Corvina, Itália, Vi negre, Luigi Righetti, V'neto, Vins
-País / Regió: Itália / Vóneto
-Tipus: Vi negre
-Varietat: corvina
-Vintage: 2017
-Dolá percebut: sec
-Cos: de cos mitjá
-Tancament: suro
-Quan es pot beure: beure ara i durant els pr-xims 3 anys
Nota de tast: té agradables aromes de maduixa, cirera i pruna amb notes de cuir, fulles de tardor i esp-cies asi-tiques. En boca és vibrant, afruitat i lleugerament t'nnic. Campolieti significa "camps feli'os" i fa refer-ncia a les vinyes a partir de les quals es cullen els raéms. El vi és una barreja tradicional de les varietats de ra'm Corvina, Rondinella i Molinara que ha tingut una segona fermentació en la premsada del ra'm Amarone (procés anomenat "ripasso").
Maridatges d'aliments: carn vermella rostida o guisada També amb pasta, risotto, calamars, bolonés amb bolets.
Puntuació: 86 (cercador agregat de vi)

Luigi Righetti – Sognum Cabernet Sauvignon 2017

-Categorías: Cabernet Sauvignon, Itália, Luigi Righetti, Vi negre, V'neto, Vins
– País / Regió: Itália / Vóneto
-Tipus: Vi negre
-Varietat: Cabernet Sauvignon
-Vintage: 2016
-Dolor practicada: seg
Cos: Mitjo / Corporat
-Closura: suro
-Quan beure: beure ara i durant els propers 4 anys
Nota de tast: Amarone de la regió, Sognum está elaborat amb cereals semi secs, que concentren els sabors de fruites i aporten riquesa per donar-li un perfil de sabor més robusto. Setze mesos en bótes de roure donen més complexitat suavitzant la boca, i també donen un bon accent de vainilla i espécies. ¡Aquest és un cabernet molt saborós!
Maridatges: maridatge amb salses de pasta de carn – bolonyés – guisats a base de tomáquet, costelles de vedella a la brasa

Luigi Righetti – Valpolicella Classico 2018

-Categorías: Corvina, Itália, Vi negre, Luigi Righetti, V'neto, Vins
-País / Regió: Itália / Vóneto
-Tipus: Vi negre
-Varietat: Corvina
-Vintage: 2018
-Dolor practicada: seg
-Cos: lleuger / mitjá
– Tancament: suro
-Quan beure: beure ara i durant els pr-xims 2 anys
Nota de tast: Valpolicella és el vi de pasta i pasta por excel-l'ncia, cultivamos a la regió del V'neto a Itália, al nord de Verona. Vi amático amb cireres i un toc d'ametlla. De cos més lleuger i predominantment afruitat, presenta una concentració de fruites inusualment bona per Valpolicella, amb uns bonics sabors a fruites de cirera, morats i un toc de pebre blanc.
Maridatges de menjar: pizzes, plats de pasta amb salses de verdures, guisat de peix i carns blanques, així com prosciutto i formatge.

Luigi Righetti – Campo Tordi Corvina 2017

-Categorías: Corvina, Itália, Vi negre, Luigi Righetti, V'neto, Vins
-País / Regió: Itália / Vóneto
-Tipus: Vi negre
-Varietat: Corvina
-Vintage: 2017
-Dolor practicada: Extra sec
– Cos: lleuger / de cos mitjá
-Closura: suro
-Com beure: beure ara i durant els propers 18 mesos
Descripció: formato por 100% corvina, la varietat primária en vins com Valpolicella Classico i Amarone della Valpolicella. El resultat és una expressió més fresca i fruitera del ra'm de Corvina. Notas busqueu de fruita vermella brillant amb una fina ametlla amarga al final. Tanins lleugers, acidesa.profesor.

Luigi Righetti Bianco di Custoza 2018

-Celler: Luigi Righetti
-Rams: Trebbiano, Garganega, Tocai Friulano
-Regió: Vóneto
-Estils regionales: Nord d'Itália Blanca
Maridatge d'aliments: pasta, marisc, formatge madur i dur, peix magre, curada carn

Ruffino Greppone Mazzi, Brunello di Montalcino DOCG

95 puntos: entusiasta del vino 2018

-Ram: 100% Sangiovese
-Color: Rubí vermell amb tonalitats de granat.
-Aroma: aromes intensos de prunes madures, cassis i cirera maraschino amb notes d'encens, cacau, tabac dolá i pebre negre picant.
-Perfil de tast: El boca és corporal amb una estructura elegante i complexa. -Els tanins són persistents i són pronunciats, per' són rics i suaus. Molt ben equilibrat amb fruita vermella, xocolata i tabac dolá al llarg final.
-Maridatges d'aliments: El Greppone Mazzi Brunello di Montalcino és un vi ric i amb un sabor intens que sol-licita plats rics i abundants, com ara un xai de corder, un pit d'énec marinat amb bolets de portobello a la brasa o el cinghiale (ragu senglar) sobre la pasta. També és un complement perfecte per a formatges com pecorino toscano i taleggio.

 

Ruffino Modus Toscana IGT

93 Puntos: James Suckling, agosto 2017
-Ram: 34% Sangiovese, 33% Cabernet S, 33% Merlot
-Color: vermell rubí.
-Aroma: al nas intensa int, aromes iniciales de fruites vermelles i negres madures, com cireres, prunes i petites baies negres, típiques de Sangiovese, es complementen amb notes d'esp-cies, tabac dol á i notes bals-miques refinades.
-Perfil degustador: amb porque modern i d'estil súper toscá moderno, aquest vi és ric amb tanins sedosos i sabors de fruita de mora madura i cacau. Sabors vibrants de fruita fresca del Sangiovese, el Cabernet Sauvignon i el Merlot es teixen juntament amb la seva finor, aportant un car-cter distintiu propi.
Maridatges alimentaris: el Modus és meravellós per si sol, o serveix-los amb plats agosarats com l'énec amb olives i pancetta, manicotis farcits de vedella amb salsa bolonyesa i formatges envellits com taleggio, pecorino i gouda.

Ruffino Riserva Ducale Chianti Classico Riserva DOCG

92Points: The Tasting Panel, septiembre 2017

-Ram: 80% Sangiovese, Cabernet Sauvignon i Merlot
-Color: vermell intens rubí.
-Aroma: Aquest vi complex es caracteritza per notes de cirera i violeta amb delicades notes de tabac, pebre blanc i un toc de sílex.
-Perfil de degustació: Riserva Ducale Chianti Classico Riserva está ben equilibrat al boca, amb tanins vellutats, acidesa ferma i un final persistente romaní. La seva estructura li permetrá envellir entre dos i cinc anys, si no més.
-Maridatges de menjar: Gaudeix d'aquesta joia toscana atemporal amb preferits italians com el prosciutto i altres antipasti, el risotto de bolets, la pasta bolognesa i el cacciatore de pollastre. O bé, amaniu-lo amb carns senzilles a la brasa i verdures rostides per a un plat cl'ssic de la Toscana.

Ruffino Fiasco Chianti Superiore DOCG

-Raim: 70% Sangiovese, 30% Merlot i Cabernet Sauvignon
-Aroma: Bouquet intens i característic, amb matisos afruitats de prunes fresques i cireres negres, que es combinen amb agradables aromes de pebre negre i esp-cies.
-Perfil degustador: intens i ben estructurat, el vi forma uns tanins agosarats que es fonen perfectament amb la fruita. Final durador amb notes de cirera i prunes fresques.
-Aparells alimentaris: el Chianti Superiore "a fiasco" és un vi versétil que combina bé amb plats tradicionaless toscans, especialment carn i formatges madurs.

Ruffino Chianti DOCG

-Raim: 70% Sangiovese, 30% Canaiolo, Colorino i altres varietats vermelles
-Color: vermell rubí.
-Aroma: el Ruffino Chianti DOCG és un vi fácil i fácil de consumir, que presenta predominantement arom-tiques fruites i florals, amb notes d'esp'cies i avellanes.
-Perfil de degustació: En boca, Chianti DOCG és suau amb un cos mitjá i bon equilibri, que presenta unes característiques afruitade agradables.
-Aparells alimentaris: combina aquest Chianti DOCG amb una gran varietat de plats tradicionals italians com raviolis, pizza margherita i carpaccio de vedella. Sers senzill perfecte. La seva brillantor i acidesa també el converteixen en un gran acompanyant per a favorits internacionals com la cl'ssica hamburguesa.

Ruffino Chianti Organic, DOCG

 

Ruffino Torgaio, Toscana IGT

 

Ruffino Lumina Pinot Grigio, Delle Venezie IGT

 

Ruffino Orvieto Classico, DOCG

91Puntos: El Panel de Cata

 

 

Ruffino Rosatello

 

 

França

Merlot H2B

-Vin Charantais
-Descripció: El vi és elegant i afruitat, amb bonics aromes de fruites vermelles com la cirera o la móra, cosa que la fa sedós a la boca.
-Receta (s): áclacat, colom rostit, rostit

 

 

Sauvignon H2B

-Vin Charantais
-Descripció: Vi blanc sec amb un ram molt pronunciat. Amb especial atenció a les notes de cítrics fos. Una longitud notable en boca.
-Receta (s): Guacamole, Musclos amb crema, mariniéres
 

Rosé H2B

-Vin Charantais
-Grapa: Cabernet Sauvignon, Merlot
-Descripció: El nostre rosat és un vi sec i fruta muda muda, que recorda els dodos ácids. I lleuger i fácil de beure. Neix d'una barreja de raám Merlot i Cabernet Sauvignon, presente una gran frescor. Té un color salmó profund.
-Receta (s): Gaspacho, Sushis, Bacallá amb aioli, Paella
 
Top