C. Dr. Nequi no.9, 1 Pis B,

Mon-Sat 10:30-13:00

+376 694 589

C. Dr. Nequi no.9, 1 Pis B,

Mon-Sat 10:30-13:00

+376 694 589

COGNAC

Cognac, com es fa?

No és conyac que vol! De fet, perqué s'anomeni aquest brandi de raïm, ha de complir de certificats criteris. El lloc de producció és primordial. De fet, s'ha de produir a la regió de la ciutat de Cognac a França, això inclou una gran part de la Charente, gairebé tota la Charente marítima, i algunes parts de la Dordonya i Deux-Sèvres.

La ateneus fabricació de Cognac

Un cop collit el raïm, es pressiona i es fermenta el most. D'aquesta manera s'obté una doble destil · cancel·lació del vi, així com una criança en bótes de roure que tindrà una durada mínima de dos anys i mig. Es realitza a les bodegues en només hi trobareu Eaux-de-Vie de brandi. Aquest dades transforma l'aiguardent en conyac, donant-li el seu color ambre i la seva fragància particular. El conyac es divideix en diversos vins. Trobem el gran xampany, 1er cru Cognac, Petite Champagne, Borderies, fusta fina, bona fusta i fusta ordinària.

Hi ha ha moltes maneres de beure conyac. Alguns beuen el pur més pur com a final digestiu del menjar, d'altres còctel, amb aigua escumosa o tònica. En aquest cas, prenem vins VS o VSOP. En el passat, el Cognac tenia una imatge d'alcohol una mica "burgès", aquesta imatge s'ha canviat al llarg dels anys i és un alcohol ara desinhibeix. Vegades d'AiguardentDe confonem el conyac i l'aiguardent. Aquest darrer terme, procedents de l'anglès i referit a un brandi, fa referència a l'aiguardent resultant de la destil cancel·lació més àmplia del vi. Diversos aiguardents com l'albercoc de l'aiguardent, l'aiguardent… Sabies que… Durant la fase d'envelliment del conyac, part de l'alcohol s'evapora, això s'anomena "quota d'Àngel", representació al voltant d'un 2%. Per compensar aquesta pèrdua, afegim l'equivalent perdut d'un tambor de la mateixa font, és "l'ouillage".

Top