C. Dr. Nequi no.9, 1 Pis B,

Mon-Sat 10:30-13:00

+376 694 589

C. Dr. Nequi no.9, 1 Pis B,

Mon-Sat 10:30-13:00

+376 694 589

COGNAC

Cognac.com es fa?

¡No és conyac que vol! De fet, perqué s'anomeni aquest brandy de ra'm, ha de complir certs criteris. El lloc de producció és primordial. De fet, s'ha de produir a la regió de la ciutat de Cognac a Fran'a, aixá inclou una gran parte de la Charente, gairebé tota la Charente Marítima, i algunes parts de la Dordogne i Deux-Sévres .

La fabricació de Cognac

Un cop collit el ra'm, es pressiona i es fermenta el más. D'aquesta manera s'obté una doble destil-lació del vi, així com una crianá en bótes de roure que tindrá una durada mínima de dos anys i mig. Es realitza a les bodegues en només hi trobareu eaux-de-vie de brandi. Aquest envelliment transforma l'aiguardent en conyac, donant-li el seu color ambre i la seva fragáncia particular. El conyac es divideix en diversos vins. Trobem el Gran Xampany, 1er Cru Cognac, Petite Champagne, Borderies, Fusta fina, Bona fusta i Fusta ordinária.

Hola ha moltes maneres de beure conyac. Alguns beuen el pur més pur com a final digestiu del menjar, d'altres c'ctel, amb aigua escumosa o tánica. En aquest cas, prenem vins VS o VSOP. En el passat, el cognac tenia una imatge d'alcohol una mica "burg's", aquesta imatge s'ha canviat al llarg dels anys i és un alcohol ara desinhibit. AiguardentDe vegades confonem el conyac i l'aiguardent. Aquest darrer terme, procedent de l'angl's i referit a un brandi, fa refer-ncia a l'aiguardent resultant de la destil-lació més ámplia del vi. Diversos aiguardents com l'albercoc de l'aiguardent, l'aiguardent … Sabies que … Durant la fase d'envelliment del conyac, part de l'alcohol s'evapora, aixá s'anomena "quota d'angelel", representa al voltant d'un 2%. Per compensar aquesta p'rdua, afegim l'equivalent perdut d'un tambor de la mateixa font, és "l'ouillage".

Top