+376 694 589

24 H.

ONLINE

+376 694 589

24 H.

ONLINE

AQUAVIT

Com es realitza Aquavit?

Aquavit es produeix molt com el vodka o el ginebró. S'utilitza habitualment un destil-lat de grans neutres; a Noruega, es prefereixen les patates. Els ingredientes aromatizantes s'introdueixen a l'esperit. Si bé el cargol és l'esp'cia de l'aq'avit signatária, l'anet també és molt freq-ent. La legislació de la Unió Europea (UE) exigeix que s'inclogui caragota i anet, perá també s'utilitzen altres herbes, espácies i aromes de cítrics. Entre aquests es troben l'anís, el cardamom, les cítriques (taronja, de vegades llimona), el clau, el coriandre, el comí i el fonoll. La presentación de las autoridades no del establecimiento, deixant un esperit de color clar que presenta el gust no adulterat de les esp-cies que s'utilitzen per aromatitzar-lo. Noruega, una vegada més, ofereix l'excepció i envelleix sovint l'aquavit en bótes de xerés usades, donant un color daurat. La més famosa entre les marques noruegues d'edat és Linie Aquavit, que afirma ser l'aquavit més antic del món. L'esperit est' envellit en els vaixells que vexn pels mars. Una tradició que va comenar per accident el 1807 quan un vaixell que portava l'aquavit de patata vagante d'un viatge a les indies Orientals després de no poder trobar un comprador a la desnacióti. La pructica continua avui, amb un viatge d'anada i tornada de quatre mesos de Noruega a Austr'lia després d'haver passat un any d'envelliment a la terra. Es diu que el balanceig de les onades dels oceans proporciona un sabor únic a l'aquavit envellit. Aquavit s'ha d'embotellar a un mínim del 35 por ciento ABV (70 demuestra), tot i que la majoria de vegades arriba al 42% al 45 por ciento ABV (84 a 90 demuestra).

Top